Specialerbjudande: 12 Månader + 24 Månad extra! ALLA PrivateVPN-abonnemang skyddas av en 100% pengarna-tillbaka-garanti. Registrera dig i tre enkla steg och testa ditt VPN utan förpliktelser i 30 dagar!
Din IP-adress: 34.227.112.145
Du skyddas inte (läs mer)

Komma igång

På era platser … färdiga … anslut!

Att installera PrivateVPN på dina datorer och enheter

Ladda ned de lämpliga användarguiderna för ditt system och dina enheter. Om du behöver ytterligare hjälp finns våra tekniska experter här för dig – klicka bara på vår livesupport så kan vi chatta!

Windows

MacOS

iOS

Linux

SSL VPN

Proxy

Exklusiv fjärrstyrd hjälp med att komma igång

På PrivateVPN värdesätter vi våra kunder så mycket att vi erbjuder något som andra VPN-tjänster inte erbjuder, nämligen hjälp via fjärrstyrning. Vi hjälper dig att komma igång snabbare genom att installera och konfigurera PrivateVPN på din enhet. Och om PrivateVPN någonsin slutar fungera på din enhet kan vi hjälpa dig med grundläggande felsökning. Eftersom det är viktigt för oss att du snabbt kommer igång erbjuder vi fjärrstyrd installation för operativsystemen Windows, Mac och Linux, samt dessa protokoll: OpenVPN, IKEv2, PPTP eller L2TP.

Vad behöver du göra för att aktivera fjärrstyrning? När du har hämtat följande från TeamViewer och sänt oss ditt TeamViewer-ID och lösenord: