Special Deal: 12 Months + 24 Month extra! ALL PrivateVPN plans are protected by a 100% money-back guarantee. Simply sign up in 3 easy steps and test out your VPN for 30 days risk-free!
IP-osoitteesi: 54.226.226.30
Et ole suojattu (lue lisää)

Aloittaminen

Pakoillanne … Valmiit … Yhdistä!

PrivateVPN:n asentaminen laitteellesi ja käyttöönotto

Lataa käyttöjärjestelmäkohtainen ja laitteellesi sopiva asennusopas. Jos tarvitset apua, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Klikkaa vain live-tukipalvelu auki, niin chattaillaan!

Windows

MacOS

iOS

Linux

SSL VPN

Proxy

Enemmän apua etäyhteyden avulla

Me täällä PrivateVPN:llä arvostamme asiakkaitamme. Tästä osoituksena tarjoamme palvelua, jollaista ei ole muilla VPN-palveluntarjoajilla: asiakastukea etäyhteydellä! Autamme sinut alkuun mahdollisimman nopeasti, kun asennamme ja määritämme PrivateVPN:n toimimaan laitteellesi etäyhteyttä käyttäen. Jos kävisikin niin, että PrivateVPN lakkaa toimimasta laitteellasi, voimme myös auttaa sinua ongelmatilanteissa. Meille on tärkeää, että pääset nopeasti alkuun – hoidamme PrivateVPN:n asentamisen etäyhteyden avulla Windows-, Mac-, ja Linux-käyttöjärjestelmillä OpenVPN-, PPTP- tai L2TP-protokollalla.

Mitä tarvitaan etäyhteyden avaamiseksi? Lataa ja asenna TeamViewer, ja lähetä meille TeamViewer ID ja salasana: